Over Ons

△▽

Bouwonderneming Janssens is al 3 generaties lang uw betrouwbare aannemer gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van woningen en handelszaken alsook in de restauratie van monumenten. 

Met een ervaren team metsers en werfleiders kennen we onze stiel door en door en zetten we volop in op vernieuwing qua technieken en materialen en een topservice. Wij denken met u mee, zorgen voor een heldere offerte en coördineren en realiseren uw bouwproject van A tot Z. 

3 generaties bouwen… 

Bouwonderneming Janssens is al meer dan 50 jaar een klinkende naam in Putte en ver daarbuiten. Oprichter Jules Janssens, zijn zonen Ludo en Roger en nu kleinzoon Geert Janssens hebben letterlijk en figuurlijk elk hun steentje bijgedragen om van Bouwonderneming Janssens een bloeiend en betrouwbaar bouwbedrijf te maken. Hun focus? Hard werken, vakkennis, een woord is een woord en de focus op kwaliteit, altijd.

“Bouwonderneming Janssens is een echt familiebedrijf met stevige fundamenten, een persoonlijke aanpak en veel vakmanschap. Dat voelen onze klanten.”

3 generaties vertrouwen… 

In de bouw moeten wij het vertrouwen van onze klanten, opdrachtgevers en architecten verdienen, elke dag. Onze grootste troef is ongetwijfeld de perfecte balans van onze stielkennis en het continu mee evolueren met de nieuwste bouwtechnieken.

" Van een eenvoudige muur metsen tot een high-tech bouwconstructie,
 wij werken stipt en leveren uw project op binnen de afgesproken termijn.”

3 generaties gebouwen…

Heeft u een nieuwbouw-, renovatie- of restauratieproject in de regio Vlaams-Brabant, Mechelen, Brussel of Antwerpen? Fantastisch, dan luisteren wij graag naar uw wensen. Wij maken een gedetailleerde offerte die wij met plezier toelichten. Groen licht? Dan stellen wij een team van bouwexperten samen en rollen we onze mouwen op om uw project te realiseren mét kwaliteitsgarantie. 

“Ons team bestaat uit een mix van ervaren metsers, enthousiaste leerjongens, werfleiders en administratieve talenten die de juiste krachten bundelen voor elk bouwproject.”


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x