Even binnenkijken

Graag nemen wij jullie mee naar de wondere wereld van onze klanten.

△▽

Dentius

Dentius is een samenwerking van tandartspraktijken met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en dienstverlening. Wij mochten de renovatie van meerdere praktijken tot uitvoering brengen.

Even binnenkijken

New Optics Keerbergen

Optiekwinkel --- New Optics uit Keerbergen verbouwde zijn optiekzaak tot een ware belevingswinkel. Van het aankopen van een bril een beleving maken, dat was de insteek waarmee ze het volledig nieuwe concept hebben benaderd. Initieel stond de verbouwing van de oude winkel op het programma, maar het pand werd tijdens de verbouwingswerken uitgebreid met het buurpand. Een fantastisch project, dat was het absoluut - een prachtig resultaat, dat is het nog veel meer!

Meer foto's

Even binnenkijken

Maison Belge

Authentieke brasserie --- In 2017 werd een oude brasserie tussen Keerbergen en Haacht omgetoverd tot een juweeltje, Maison Belge was geboren. Bij Maison Belge serveren chef Catherine en haar man Yves dagelijks dagverse producten. Er is een ruime parking en een zaaltje voor feestjes en vergaderingen. In de zomer kan je genieten op het mooie terras, in alle rust tussen groen. Na een half jaar intensief verbouwen, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde, gingen de deuren. Het resultaat is om van te snoepen!

Meer foto's

Even binnenkijken

Olor Verde Concept Store

Bloemen, Decoratie en Interieur, Totaalconcepten --- De passie voor schoonheid begon voor Olor Verde bij bloemen. Al meer dan 20 jaar is Olor Verde, gelegen in het centrum van Keerbergen, alom gekend voor zijn dagverse en unieke boeketten. Olor Verde verhuisde recentelijk naar een nieuwe locatie aan de overkant van een straat, een oud bakkerspand dat werd omgetoverd tot een unieke concept store. Hier kon het interieur- en decoratieaanbod aanzienlijk uitgebreid worden. U kan bij Olor Verde Concept Store terecht voor een stijlvol en origineel cadeau, maar ook voor advies voor totaalinrichting. Wij zijn trots dat we mochten meewerken aan dit prachtige verbouwingsproject.

Meer foto's

Even binnenkijken

Bij mensen thuis!

Enkele views...

Meer foto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x