Expertises

Aannemer van al uw bouwprojecten

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Dan zit u bij ons meer dan goed, want wij zijn al 50 jaar expert in het bouwen en verbouwen van woningen, villa’s, appartementen en handelszaken. Landelijk of modern, kleine of grote projecten, open of gesloten bebouwing, met of zonder schrijnwerk? Vertel ons wat uw verwachtingen zijn en wij vertalen uw wensen met veel expertise naar een ruwbouw op maat. Altijd volgens uw smaak, uw budget en met respect voor de vooropgestelde deadlines. 


Een betrouwbare aannemer gezocht om uw tekening op papier in realiteit te brengen?

Gevonden! Ons ervaren team van metsers voert elk plan tot in de puntjes uit. Tijdens het volledige bouwproces staat onze werf-coördinator in nauw contact met u en uw architect om uw woning van kelder tot zolder af te werken. 


Bouwonderneming Janssens heeft een indrukwekkend portfolio met meer dan tevreden klanten in de ruime regio rond Putte, Keerbergen, Leuven, Lier, Mechelen en Antwerpen.


Heeft u een bouwproject?

△▽

Aannemer Nieuwbouw

Droomt u van een moderne of landelijke nieuwbouwwoning? Bent u op zoek naar een aannemer om een opbrengstpand te bouwen? Staat u op het punt om een nieuw handelspand op te trekken? Dan bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres.

Lees meer

Bouwfirma Renovatiewerken

Staat er een kleine of grote verbouwing op de planning? Als uw centrale renovatiepartner zijn we graag verantwoordelijk voor de volledige coördinatie van de renovatiewerken.

Lees meer

Aannemer Restauratiewerken

Bouwonderneming Janssens beschikt over een officieel getuigschrift van erkenning voor algemene aanneming van bouwwerken alsook voor restauratie van monumenten, uitgereikt door de overheid en ingeschreven onder het nummer 16974.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x